Niet zwanger door te veel straling

In een  huis zonder straling  heb je veel minder klachten!

Aardstralen zorgen ervoor dat zwanger worden niet lukt.......

Als je slaapt op een plek waar aardstralen zijn of veel elektromagnetische straling, kan zwanger worden veel moeilijker zijn of helemaal niet lukken. Alsof je lichaam intuitief voelt dat het geen goede plek is voor een bevruchting of een zwangerschap.

Er wordt altijd onderzocht of er iets aan de hand is met de vrouw of de man als zwanger worden niet lukt. Maar nooit denkt iemand er aan ook de plaats waar de zwangerschap meestal tot stand komt, de slaapkamer, eens te onderzoeken. 

Hoe vaak heb ik al niet meegemaakt dat na het weghalen van de straling, zwanger worden wel lukte? Tientallen keren minstens.

Het lijkt zo logisch om een kindje te krijgen, maar zo makkelijk gaat dat niet bij iedereen. Eén op de 6 stellen is na een jaar nog niet zwanger. Soms lukt het gewoon alsnog, soms ook niet. Dan is er sprake van een vruchtbaarheidsprobleem. En dan kan het begin zijn van lastige periode van onderzoeken en onzekerheid. In het kader van deze site gaan we daar niet verder op in: er is op internet meer dan voldoende goede informatie en goede raad te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op freya.nl.

Als er een medische oorzaak gevonden wordt voor het uitblijven van de zwangerschap is dat ‘gunstig’. Het zorgt voor duidelijkheid: de oorzaak is te behandelen of het is niet te behandelen.

Behalve allerlei medische redenen voor het uitblijven van een zwangerschap, komt het ook vaak voor dat het volledig onduidelijk is waarom het niet lukt.

Slaapplekonderzoek

Kijk eens hier wat voor klachten veel voorkomen als gevolg van aardstralen en elektromagnetishce straling. Als je deze klachten herkent, slaap je waarschijnlijk op een plek die belast is met straling. En dan kan een onderzoek van de plek waar je slaapt een goed idee zijn. En het zou zomaar kunnen dat de zo gewenste zwangerschap  dan opeens wel lukt........

IVF

Ook voor IVF, laatste redmiddel als zwanger worden niet wil lukken, geldt dat er alleen naar het proces wordt gekeken en niet waar de vrouw haar bed staat. Daarom mislukt het ook zo vaak.

 

.....en drie maanden na het ontstoren was ik zwanger....

Kim, oktober 2018

 

 

Onderzoek

Een onderzoek van je huis kost maar €150,-

Straling en babyfoons

Kijk eens hier naar hoeveel straling babyfoons wel niet maken..........

Huis ontstoren

Als we een huis ontstoren kijken we vooral heel goed naar de plek waar geslapen wordt. De straling die daar aanwezig is, brengen we eerst in kaart. Kijk eens naar de bijgevoegde tekening. Daarna brengen we de polers aan die de straling reduceren. Vaak is dat al direct te voelen: de sfeer in huis en slaapkamer wordt veel rustiger. De bewoners van het huis gaan zich vaak veel beter voelen: slapen beter, minder gezondheidsklachten en het belangrijkste: zwanger worden gaat veel makkelijker.

 

 

Vragen over straling en zwanger worden?

Advies is gratis. Als je vragen hebt kan je mailen naar info@geenstraling.nl of bellen met 06-44136220.