Huis ontstoren: je merkt het direct!

In een  huis zonder straling  heb je veel minder klachten!

Huis ontstoren: straling in huis neutraliseren, hoe werkt dat?

Zoveel mogelijk neutraliseren van de straling in een huis: dat noemen we ontstoren van het huis. En het werkt: je voelt het verschil direct. In veel gevallen verdwijnen de klachten van de bewoners als er in de woning veel minder straling is. Maar, hoe werkt het huis ontstoren eigenlijk?

Straling neutraliseren stap 1: onderzoek 

Straling in huis neutraliserenAls eerste onderzoeken we welke straling er in het huis is. We kijken naar laag- en hoogfrequente straling en aardstralingen. Daarvoor gebruiken we laag- en hoogfrequente stralingsmeters en een lecherantenne. We onderzoeken het hele huis en letten op straling die bewoners (of de buren) zelf kunnen verminderen. Vaak staat er in huis nog een dect-telefoon die nauwelijks meer gebruikt wordt of zijn meer wifiversterkers dan nodig is. Zo is er in een huis vaak veel straling waar de bewoners zich niet bewust van zijn. En dat is straling die vaak makkelijk is weg te halen of te verminderen. Zo begin je met het neutraliseren van straling in je huis.

Er is ook straling die van buiten komt en in de woning doordringt. Dat kan elektromagnetische straling zijn van zendmasten, maar het kunnen ook stralingen uit de aarde zijn (aardstralen). Om dat te onderzoeken tekenen we een plattegrond van een slaapkHuis ontstorenamer (zie tekening). Daar waar de straling het sterkst is zetten we een lijntje op de tekening. Zo ontstaat er een patroon van lijnen op de tekening. Dat patroon laat ook zien of iemand op een plek slaapt waar veel straling is.

Als we weten waar de straling is, kunnen we beginnen met ontstoren en de straling in je huis neutraliseren. 
 

Straling neutraliseren stap 2: ontstoren

 

Ontstoren gebeurt met behulp van polers. Dit zijn kleine apparaatjes die precies afgestemd zijn op de frequentie van de straling. Voor ieder soort straling is dan ook een andere poler. Aan de hand van de tekening is duidelijk waar precies de poler geplaatst moet worden: daar waar de straling het sterkst is.

Een poler is een klein blokje van 2x2x4 cm. In het blokje zit een magneetspoel. Door deze magneetspoel ontstaan een zwak magnetisch veld. Deze poler hangen we op de plek waar de straling het sterkst is. Daardoor ontstaat een interferentie: het magneetveld beïnvloedt de straling die van de zendmast of een andere bron komt. Ook voor aardstralingen gebruiken we polers. 

Door de polers hebben mensen (en dieren) geen last meer van de straling: de straling in huis wordt geneutraliseerd.

Door de polers hebben mensen (en dieren) geen last meer van de straling. 

  • Het grote voordeel van polers is dat zij eeuwigdurend werken. Schoonmaken of onderhoud is niet nodig.
  • De polers worden geplaatst op de plaats waar de straling het huis binnenkomt.
  • Vaak zijn er in een woning wel 10 polers nodig om de straling te neutraliseren.
  • Bij voorkeur plaatsen we de polers op de verdieping waar de slaapkamers zijn.
  • Op een witte muur vallen ze nauwelijks op.

 

Ook je huis ontstoren?  

Het is dus vaak goed mogelijk om je huis te ontstoren. Je hebt er wel enige expertise voor nodig. Daarom kom ik graag bij je langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn om jouw huis te ontstoren.

De straling in huis neutraliseren

Laat eens controleren hoeveel straling er eigenlijk in jouw huis is. Dat kost maar €150,-

Heb je klachten door aardstralen of wil je meer weten over aardstralen en andere straling?

Is je interesse in aardstralen en andere straling gewekt? Ervaar je klachten die maar niet overgaan? Je kan altijd even bellen voor advies. Dat is gratis. 06-44136220. Of stuur een mailtje aan info@geenstraling.nl.

whatsapp.png