Lekkerder slapen door minder straling

In een  huis zonder straling  heb je veel minder klachten!

Wateraders en slapen

We slapen ongeveer een derde van ons leven en gemiddeld slapen mensen 7 uur en 12 minuten per nacht, kinderen natuurlijk veel meer.  63 % van de Nederlanders geeft aan soms slaapproblemen te hebben. Dat is best veel. Mensen kunnen zelf veel doen om beter te gaan slapen. Er is veel informatie daarover te vinden op internet. Kijk maar eens rond.

Straling en slaapstoornissen

Er zijn twee veel voorkomende slaapstoornissen: inslaapproblemen en doorslaapproblemen. Er kunnen allerlei oorzaken zijn voor inslaap- en doorslaapproblemen: straling is er daar zeker één van. 

Inslaapproblemen en wateraders

Als er in de nabijheid van je slaapplek een waterader loopt, dan heb je grote kans op inslaapproblemen. Je ligt in bed en het wil niet lukken in slaap te komen. Draaien, woelen en uiteindelijk val je veel te laat in slaap. Maar dat is niet het enige: ook de kwaliteit van de slaap is dan niet voldoende. De volgende ochtend moet je echt op gang komen en veel mensen hebben last van stijve spieren en gewrichten. In de loop van de ochtend gaat het dan wel weer.  

Weghalen van de waterader lost in één keer veel lichamelijke klachten op.

Straling en doorslaapproblemen

Straling van zendmasten of apparatuur in huis veroorzaakt vaak doorslaapproblemen. Je wordt dan wakker bijvoorbeeld rond 03.00 uur en bent dan gelijk echt wakker. Pas tegen de ochtend val je weer in slaap en wordt dan doodmoe wakker. Het is alsof de hoogfrequente straling je wakker maakt alsof je overprikkeld bent.

Bij een stalingsonderzoek kijk ik welke hoogfrequente straling er in jouw huis is en wat we daarvan weg kunnen halen. Gevolg: eindelijk weer lekker slapen.

Wateraders en hoogfrequente straling

Er zijn ook mensen met inslaap- en doorslaapproblemen. Dat is pas echt beroerd: zij hebben een waterader in hun slaapkamer en teveel hoogfrequente straling. Die mensen krijgen het gevoel steeds meer uitgeput te raken, vaak zonder zich te realiseren dat het wel eens door straling kan komen.  

Slaapkamer onderzoek

De slaapkamer moet echt een plek zijn waar je uitrust. Ik onderzoek welke straling er precies is in een slaapkamer en wat er aan te doen is. Hoe minder aardstralen en elektromagnetische straling er is, hoe beter. Laat je huis eens onderzoeken.

 

 

Heb je klachten door aardstralen of wil je meer weten over aardstralen en andere straling?

Is je interesse in aardstralen en andere straling gewekt? Ervaar je klachten die maar niet overgaan? Je kan altijd even bellen voor advies. Dat is gratis. 06-44136220. Of stuur een mailtje aan info@geenstraling.nl.