In een  huis zonder straling  woon je veel prettiger!

Wat kost het ontstoren van een woning of kantoor?

De kosten voor het ontstoren van een huis in Nederland of Belgie zijn € 450,-. Dat is inclusief btw en reiskosten. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht.

Houd er rekening mee dat het ontstoren van een huis ongeveer een halve dag werk is.

Alleen onderzoeken welke straling er in een woning aanwezig is kost € 150,-

Voor woningen in België en in de grensstreek met Duitsland worden geen reiskosten in rekening gebracht. Verder weg zijn de reiskosten in overleg.  

Kijk eens naar de prijzen van andere aanbieders: altijd duurder. Ontstoren met polers is de beste oplossing. Polers neutraliseren de straling. Voor elke soort straling is een andere poler. 

 

De kosten op een rijtje:

- alleen meten en adviseren wat te doen:         150 euro

- meten, bespreken en aardstralen weghalen:  250 euro

- meten, bespreken en alle straling weghalen:  450 euro

In Nederland, Belgie en Nord-Rhein Westfalen worden geen reiskosten in rekening gebracht. Voor overige bestemmingen is dat in overleg. 

 

Bel voor een gratis adviesgesprek: 06-44136220

henk.jpgWie ontstoort uw woning?

Wie gaat zoeken op 'aardstralen', ‘huis ontstoren’ of ‘woning ontstoren’, krijgt enorm veel resultaten. Bijna teveel om een goede keuze te maken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor ontstoren met polers. Vooral omdat iedere soort (aard)straling afzonderlijk geneutraliseerd wordt. Dat klinkt beter dan ergens een magic-kastje neerzetten en alles is weg.

Na een degelijke opleiding ben ik zelf huizen gaan ontstoren. Leuk om te doen, het is mooie techniek. Vooral belangrijk is dat de mensen waar ik kom altijd heel tevreden zijn over het resultaat.

Ik neem altijd ruim de tijd om uit te leggen wat ik doe en hoe het werkt.